لیست اختراعات حسين فتحي
ميكرو مميز الكتريكي دستگاه به صورت سري با بار قرار مي گيرد وبراي تشخيص جريان از تكنيك تبديل جريان به ولتاژ استفاده شده است.براي اين طرح از يك مقاومت 0.1 اهم با توان 10 وات بهره گرفته شده است براي ايزوله كردن اتصال الكتريكي مقاومت با پردازنده ي سيگنال از يك ترانسفورماتور بهره گرفته شده است. . سپس يك سر سمت ثانويه ترانسفورماتور در حالت بي باري به پردازنده كه در اينجا يك ميكرو كنترلر Mega32 متصل مي شود. سر ديگر به قسمت زمين ميكرو و سر ديگر به ADC ميكرو كنترلر متصل مي شود. دستگاه فوق مي بايست علاوه بر تشخيص زمان روشن و خاموش بودن تجهيز الكتريكي ساعت كار نيز مشخص شود. براي داشتن ساعت نيز از تايمر 16 بيتي ميكرو بهره گرفته شده است. در صورت روشن بودن تجهيز الكتريكي متن روبرو بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. روشن بودن يا خاموش بودن تجهيز الكتريكي هر 5 ثانيه يكبار چك مي شود. اطلاعات ذكر شده در بالا با فرمت FAT16 بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. ميكرو به گونه اي برنامه ريزي شده كه در صورت خالي بودن كلاستر مورد استفاده در مرحله قبل به كلاستر بعدي تجاوز نمي كند.
هزينه تمام شده انرژي الكتريكي توليد شده با استفاده از سلولهاي خورشيدي در سيستم جدا از شبكه بيشتر از ساير تكنولوژي هاي تبديل انرژي مرسوم است. از اينرو كاهش تلفات در اين سيستم ها از اهميت دو چندان برخوردار است. اين اختراع در راستاي كاهش تلفات انرژي الكتريكي با رويكرد ويژه به انرژي الكتريكي با استفاده از سلول خورشيدي است، با اين وجود اين وسيله قابل استفاده براي ساير فناوري تبديل انرژي الكتريكي نيز هست.
توليد اولين مديا پلير هوشمند بومي با استفاده از فناوري نرم افزاري در حوزه ي آموزش زبان دوم (انگليسي، عربي،آلماني ...) بر روي محتوي هاي صوتي و تصويري مورد علاقه كاربر با قدرت پردازش تصوير و نمايش ترجمه جملات، لغات، اصطلاحات، ضرب المثل ها به همراه توضيح كامل گرامر، ساختار چامسكي (نمايش نقش كلمات در جمله)، امكان ثبت يادداشت بر روي فيلم، جستجوي كلمات در كل محتوي و تلفظ انسان گونه ي جملات و كلمات ...
توليد نانو ذرات آلفا و بتا تري كلسيمفسفات به روش سلژل پودرهاي تري كلسيم فسفات با توجه به زيست سازگاري بسيار مناسبشان، كار برد فراواني در مهندسي بافت دارند. اما با توجه به روش هاي تهيه اين مواد، معمولا اندازه ذرات آن درشت بوده و خلوص مناسبي ندارند. پودر آلفاتريكلسيمفسفات به دليل پايدار نبودن فاز آلفا در دماي محيط، معمولا بهسختي حاصل ميشود و كاربرد محدودي پيدا ميكند، همچنين به دليل تهيه در دماي بالا، معمولا ذرات درشتي حاصل ميشوند. پودرهاي سراميكي با كاهش اندازه ذراتشان خواص بسيار جالبي از خود نشان ميدهند. نانوذرات آلفا و بتاتريكلسيمفسفات با استفاده از پيشسازهاي كلسيم نيترات چهارآبه و پنتااكسيد فسفر و اكسيد سيليسيم و حلال اتانول و به روش سل ژل توليد شد. با وارد كردن سيليسيم در محل فسفر در ساختار تريكلسيمفسفات فاز آلفا تري كلسيم در دماي محيط پايدار ميشود. اين اختراع روش توليد پودرهاي كلسيمفسفاتي با اندازه نانومتري و خلوص بسيار بالا با استفاده از روش سل ژل و پيشسازهاي ذكرشده ارايه ميكند.
فوم سراميكي متخلخل باقابليت كنترل اندازه تخلخل و جنس ماده در قسمتهاي مختلف. داربستهاي تهيهشده رايج در زمينه مهندسي بافت، داراي استحكام پاييني بوده و ازنظر ساختاري كنترل زيادي بر ميزان تخلخلها و جنس بيوسراميك استفادهشده در آنها وجود ندارد كه اين امر باعث به وجود آمد مشكلات متعدد بعد از استفاده و كاهش كاربرد آنها ميشود. اين اختراع روشي را براي توليد داربست استخواني سراميكي ميباشد كه مشتمل بر چند مرحله ميباشد. تهيه دوغاب از پودرهاي هيدروكسيآپاتيت و بتاتريكلسيمفسفات به صورت مجزا و كامپوزيتي به كمك آسياب مكانيكي و بدون استفاده از عامل پراكندهكننده همراه با چسب ثعلب. تهيه اسفنج پليمري چندتكه با تخلخلهاي متغير. غوطهور كردن اسفنجهاي پليمري در دوغابهاي مذكور و پوشش دادن رشتههاي اسفنج با دوغابها. قرار دادن اسفنجها با توجه به تغييرات تدريجي تخلخل موردنظر. خشككردن اسفنجهاي مرحله قبل در دماي محيط به مدت 24 ساعت. تهيه داربست سراميكي با عمليات حرارتي اسفنج مرحله قبل به منظور سوختن پليمرها و تَفجوشي داربست. داربستهاي تهيهشده امكان شبيهسازي بافت آسيبديده را با برش و جايگذاري مناسب اسفنجهاي پليمري اوليه در كنار هم فراهم ميكند. همچنين با لحاظ كردن قسمتهاي كم تخلخل در داربست، استحكام آنها افزايش قابلتوجهي خواهد داشت.
مكبر هوشمند ابزاري است كه هدف آن تشخيص حركات نمازگزار و پخش صوت ذخيره شده مكبر است. در اين مكبر مسائلي نظير: عدم نياز به سخت افزار پيچيده، عدم نياز به آموزش و تنظيمات اوليه براي شخص، اندازه كوچك، وزن كم جهت جا به جايي و حمل آسان حائز اهميت است. متاسفانه، در مكبرهاي هوشمندي كه توسط مخترعين معرفي شده توجه آنچناني به اين موارد نشده است. در اختراع حاضر در يك رويكرد نوآورانه، مكبر هوشمند با استفاده از فناوري كامپيوترهاي پوشيدني پياده سازي شده است. بخش سخت افزاري از يك كامپيوتر پوشيدني كم هزينه با اندازه كوچك و گوشي هوشمند تشكيل شده است. ماژول كامپيوتر پوشيدني، بر روي دست نمازگزار بسته شده و سيگنال مربوط به حركت نمازگزار را توسط سنسورهاي اينرسي ضبط كرده و با فناوري بلوتوث به گوشي هوشمند ارسال تا نوع حركت نمازگزار تشخيص داده شده و صداي ذخيره شده مكبر پخش شود. در يك روش جديد، براي رفع مشكل افراد كثيرالشك امكان تشخيص حركت هاي اشتباه نمازگزار و اطلاع حركت صحيح به وي نيز وجود دارد. در كنار مكبر هوشمند، براي مديريت فرائض، نرم افزاري در كامپيوتر پوشيدني و گوشي هوشمند، شامل: ركعت شمار، صلوات شمار، تسبيحات اربعه، انتخاب نماز يوميه و مستحب، تاريخ نگار شرعي و اوقات شرعي پياده سازي شده است.
بيماري¬هاي پريودنتال مثل التهاب لثه و پريودنتيت، مشكلات التهابي هستند كه بافت¬هاي محافظ دندان را تحت تأثير قرار مي¬دهند و به وسيله¬ي عفونت¬هاي باكتريايي در بافت¬هاي همجوار دندان ايجاد مي¬شوند. هنگامي كه التهاب پيشرفت مي¬كند، كيسه¬ها و شكاف¬هاي پريودنتال، از بين بافت¬هاي لثه و ريشه¬ي دندان، باعث تغيير شكل پريودنشيوم و جذب استخوان آلوئولار مي¬شود و باعث شل شدن دندان¬ها و در نهايت از دست رفتن آن¬ها مي¬شود. بارهاي باكتريايي خاص وگستره وسيعي از ميكروفلورا در پاكت-هاي پريودونتال يافت شده¬اند. به منظور درمان از روش بازسازي هدايت شده¬ي بافت توسط غشاي مسدود كننده استفاده مي¬شود. غشاها در اين روش به دو دسته¬ي غير قابل جذب و قابل جذب تقسيم مي¬شوند. غشاهاي قابل جذب بعد از 8 هفته به وسيله¬ي عمل جراحي خارج مي¬شوند. غشاهاي زيست تخريب¬پذير از كلاژن، كلسيم سولفات يا پلي¬استرهاي مصنوعي تشكيل مي¬شوند و بازسازي پريودنتال را افزايش مي¬دهند. اين كار با ايجاد فضاي محافظت شده براي مهاجرت ذاتي سلول¬هاي بازسازي كننده انجام مي¬شود. حفظ يكپارچگي فيزيكي غشا بايد 6 هفته باشد و بعد به تدريج جذب شود تا فرايند التيام صورت گيرد. استفاده از غشاهاي زيست تخريب پذير، به دليل عدم نياز به جراحي مجدد بيش¬تر از انواع غير قابل جذب آن مورد توجه است. اما مشكل نمونه¬هاي موجود دربازار مثل ژلاتين و كلاژن، تخريب سريع آنها قبل از التيام بافت است. غشاهاي پريودنتال موجود داراي زمان تخريب كوتاه هستند و قبل از بازسازي كامل بافت تخريب مي شوند. از طرف ديگر پليمرهاي مصنوعي اگرچه از نظر كاركردن، بسيار ساده هستند اما پاسخ سلولي نسبتاً ضعيفي دريافت مي¬كنند. براي اينكه بتوان از يك غشا بدون مشكلات گفته شده در درون بدن استفاده كرد به نظر مي¬رسد تلفيقي از پليمرهاي مصنوعي و بيو پليمرها بتواند راه حل مناسبي باشد. اما نه¬تنها نياز به غشاهايي وجود دارد كه از يك سو زمان تخريب طولاني¬تري داشته باشند بلكه امكان بازسازي همزمان بافت و استخوان هدايت شده نيز حاصل شود. از اين رو استفاده از ماده زيست¬فعالي كه به ترميم بافت استخواني آلوئول كمك نمايد ضروري به نظر مي-رسد. بنابراين هدف، ساخت غشايي با تركيبي از پليمرهاي مصنوعي و طبيعي و سراميك¬هاي زيستي با ابعاد نانومتري است به طوري كه همزمان بتوان با به كارگيري خواص ويژه¬ي هركدام بر مشكلات ذكر شده فائق آمد. در اين راه از پلي كاپرولاكتون فومارات به عنوان پليمر مصنوعي، از ژلاتين به عنوان يك بيوپليمر و از نانوذرات سراميكي سيليسيم- منيزيم فلوئورآپاتيت با خواص منحصر به فرد مواد نانومتري به عنوان يك ماده زيست فعال كمك كننده به بازسازي استخوان، استفاده گرديد.
بنزن، تولوئن، اتيل بنزن و زايلن (BTEXs) جزء مهمترين تركيبات آلي فرار و از شايعترين مواد شيميايي توليد شده در جهان هستند كه كارگران شاغل در صنايع مختلف در مواجهه با اين تركيبات قرار دارند. اثرات بهداشتي كه در مواجهه ي با BTEXs رخ مي دهد عبارتند از: لوسمي، سرطان صفراوي، آلرژي، تشديد آسم، نقص هنگام تولد، آسيب هاي كبدي، كليه و سيستم عصبي مركزي. اندازه گيري اين تركيبات و متابوليتهاي آنها در ادرار با استفاده از روشهاي تجزيه دستگاهي انجام ميگيرد اگر چه اين روشها داراي دقت و صحت بالايي هستند اما نسبتا پيچيده، سخت، گران قيمت و زمان بر ميباشند بنابراين، يك روش قابل اعتماد، سريع و ساده كه مقرون به صرفه و همگام با اصول شيمي سبز باشد و ميزان مواجهه افراد را مشخص كند، ضروري است. هدف ما طراحي و ساخت يك حسگر هيبريدي الكتروريسي شده بر پايه چهارچوبهاي فلزي-آلي عامل دار شده با لانتانيدها و نانو ذرات جهت استفاده در پايش بيولوژيكي سريع BTEXs و متابوليت هاي ادراري آن ميباشد كه ميتواند جايگزين سريع، مناسب و كم هزينهاي براي روشهاي آزمايشگاهي موجود در جهت پايش بيولوژيكي تركيبات مختلف در ادرار باشد به گونهاي كه نقاط ضعف روشها پيشين را پوشش دهد. در داخل كشور تاكنون سنسور مشابه وجود نداشته است، البته در خارج كشور مطالعاتي در مورد توليد چنين سنسورهايي انجام شده است اما برتري اين سنسور استفاده از چار چوب آلي فلزي جديد، افزايش كارايي سنسور با عمل الكتروريسي (براي اولين بار) و اصلاح نحوي توليد چارچوب آلي – فلزي است.
خلاصه توصيف عنوان اختراع: توليد پوشش نوين نانو ساختار هيدروكسي آپاتيت- فورستريت- شيشه زيست فعال براي كاشتني هاي بدن در اين اختراع پوشش هاي نوين نانو ساختار هيدرو كسي آپاتيت –فورستريت- شيشه زيست فعال ارائه شده است.براي ساخت اين پوشش پنتا اكسيد فسفر(P2O5) نيترات كلسيم تتراهيدرات Ca(NO3)2.4(H2Oنانوپودر فورستريت(MG2SIO4) ونانوپودر شيشه زيست فعال مورد استفاده قرار مي گيرد. صفحات فولاد زنگ نزن بعنوان زير لايه انتخاب شد پوشش دهي پس از افزودن دو سراميك نانوپودر فورستريت و نانوپودر شيشه زيست فعال و همزدن محلول صورت گرفت.زير لايه هاي آماده سازي شده به درون محلول حاصل فرو برده و با همين سرعت خارج كرده شده سپس پس از پيرسازي وخشك كردن زير لايه هاي پوشش داده حرارت دهي شدند تا چگالي و بلورينگي لازم در پوشش حاصل شده و از ترك خوردن پوشش جلوگيري به عمل آيد.بدين ترتيب پوشش هاي هيدروكسي آپاتيت-فورستريت-شيشه زيست فعال شده داراي خواص مكانيكي و زيست فعالي قابل توجهي بودند.
براي مميزي انرزژي ابتدا مي بايست با شرايط محيطي و نحوه ي بهره برداري از ساختمان آشنا شد. از آنجا كه بيشترين پتانسل صرفه جويي حاملهاي انرژي در بخش حرارتي و برودتي مي باشد، از اينور مي توان با انداز گيري دماي محيط اطراف و محيط مميزي، با توجه به نحوه پوشش و عايق بندي، شرايط عمومي ساختمان و نحوه بهره برداري از ساختمان، ميزان كاهش يا افزايش حاملهاي انرژي را با توجه به دماي آسايش ساكنان تخمسن زد. سپس با توجه به مقدار نرخ تنريل و هزينه سرمايه گذاري، عمر و هزينه تعمير و نگهداري و مقبوليت اجتماعي بهترين رويكرد در كاهش مصرف انرژي را برگزيد. وسيله اي متناسب براي رسيدن به اين مهم، دمانسج ديجيتالي با قابيلت ذخيره سازي دما با دوره هاي مشخص مي باشد. در اين گزارش روش نوين براي تخمين ميزان كاهش مصرف ارائه شده است. همچنين دو دما سنج ديجيتال با سنسور آنالوگ .ديجيتال با يكديگر مقايسه و مناسبترين براي مميزي انرژي پيشنهاد شده است.
موارد یافت شده: 36